So long!

Länge sen det blev nåt inlägg nu. Har tappat inspiration, motivation och en hel del annat. Händer en massa i livet som pockar på min totala uppmärksamhet.
Har efter lite funderande bestämt mig för att lägga ner denna blogg. Det är dags att gå vidare, dags att lämna äventyren på Stonebridge Road och fokusera framåt. Kanske den uppstår igen, någon annanstans, i en annan tid.

Till dess, so long, Sara is signing out!

<3 <3 <3

//Sara


Me no like

Jag gillar mina kråksparkar runt ögonen, jag kan leva med påsen på magen för där inne har de bästa i mitt liv legat, jag börjar tom vänja mig vid de längsgående rynkorna i pannan. Men något som jag VERKLIGEN inte vill förlika mig med är färgen på mitt hår nu när det äntligen börjar växa ut efter massfallet.
Ok, en smärre överdrift kanske men såhär är det. Sist jag var hos frissan så lät jag bli att färga håret, utväxten är ju ändå nästan samma färg som resten. Eller? Dagen efter när jag har fixat håret och lägger sista sprayen så ser jag det, eller är det en synvilla, kanske ljuset lurar mig. Jag lutar mig längre fram, tar fram pincetten, drar loss det.....ETT VITT HÅRSTRÅ!!!! Där fick jag för att jag tänkte jag skulle spara lite pengar...i morse hitta jag tre till :´-(
Lika bra att ta en sväng förbi färghyllan på ICA nästa gång...sparar pengar och lurar mig själv några år till :-)

//Sara


RSS 2.0