Rapport från verkligheten, version 2

Sent ska syndaren vakna brukar man ju höras säga. Denna syndare tänker dock ta en kalldusch och snabbt rycka upp sig från helgens "orgie" i god mat, vin och alldeles för många hårda godisar som fräter upp gomen :-)
Redan i morse ryckte jag upp mig genom att avsluta en härlig helg på Kolmårdens vildmarkshotell med ett morgonyogapass i delfinlagunen följd av gröt och fruktfrukost. Kan ju inte låta den där 7an bli en 8a igen....

Vi har haft en jättehärlig helg med många nya upplevelser. Igår morse klädde vi oss i många lager och tog en tur ut i den sovande djurparken i det bistra kylan. Men när solen skiner och man halvvägs får värma sig vid grillen så finns det inte många sorger. Att vi sedan kunde tina upp i bubbelpoolen med hela Bråviken utanför gjorde ju inte saken sämre :-)

Men säg det äventyr som inte tar slut till slut och efter ett sista dopp i lagunen packade vi oss hemåt för att tillbringa eftermiddagen läsande och sovande i soffan. Tänk att man kan bli så trött av att bara ha det bra och njuta av livet...

 

//Sara

Dagen då 8 blev 7

Dag 27 på mitt nya liv. Innan jag packar in familjen o mig själv i bilen för en mys, mys helg på Kolmårdens Vildmarkshotell så klev jag upp på vågen. Me sooooo happy!!! Tiotalen hade gått från 8 nånting till 7 nånting, var några år sen :-)

Men är man på mini-semester så är man. Ikväll har jag njutit goood middag me vin och nu unnar jag mig de hårda godisarna som jag varit sugen på i över en vecka. Ska njuta, men måtta hela helgen, o på måndag tar vi nya strikta tag igen.

O för er som inte har varit här...vilket ställe! Avslutade kvällen i poolen på African Spa...bilder o annat kommer i morgon för batteriet var helt dött ikväll. (Hoppas verkligen att det bara är batteriet :-S)

//Sara

En ny favorit

Jag är slav under kabelkanalernas programutbud. Kollar pinsamt sällan på det som vår kära public service har att bjuda på. Men nu har jag en ny favorit. Onsdagkvällar klockan 8 visar TV2 Landet Brunsås där Erik Haag, Henrik Schyffert och Lotta Lundgren ger oss sanningar om vad det är vi egentligen stoppar i oss. Så släpp ett av de sjuttielva inredningsprogrammen som reklakanalerna bjuder på o slå på 2an för en halvtimmes, reklamfritt, fnissframkallande och faktiskt lärorikt nöje :-)



//Sara

Jag upphör aldrig att förvånas :-o

Konversation med kollega på jobbet idag:

Kollega: Vad händer ikväll då?

Jag: Inte mycket, ska väl kolla på när mannen lagar mat och sen ska jag bli osams med mina barn för att de inte äter den maten som mannen lagat.

K: Ikväll kanske blir annorlunda ;-)

J: Det skulle jag inte tro, kyckling står på menyn och när det serveras det eller fisk så är det som amen i kyrkan att det blir en tråkig middag som slutar med att lilleman sitter själv och äter kall mat.

K: Ok

Traskade hem i kylan och kom hem till ugnsstekt kyckling med lime och kornris med persilja och tomat. MUMMA!
Lilleman klagar givetvis över mängden på mat men han smakar iaf kornriset och äter upp all kyckling. Storebror tar till och med om av maten!! Det här måste jag berätta för kollegan i morgon :-D

Som sagt, jag upphör aldrig att förvånas. O tänk att det kan krävas så lite för att bli världens gladaste mamma <3

//Sara

Dag 21

Minus 8,8 på vågen och 10 cm på midjan. Behöver jag säga att jag e....NÖJD!!!?

Var på after work med goda vänner o njöt lammfilé med vitlöksstark potatisgratäng igår kväll. En mer än helt ok avslutning på en ganska lång vecka. Planerade inför vår tripp till Stockholm i februari, intressant att planera tiden bakifrån för att komma fram till när vi skulle va tvungna att åka från Nypan :-) Ska iaf bli hur kul som helst, o för en gångs skull så behöver jag inte ha klädångest. Slog nämligen en lov på MQ-rean o där hängde den, klänningen med mitt namn som bara skrek köp mig!!! ;-)

Idag har vi varit ute på Nyberga och grillat korv över öppen eld. Finns det något godare än grillad korv ute i snön? Blev ingen för mig dock, drack min shake och se fram emot smarrig lördagsmiddag. Berättade igår vad vi skulle äta och att döma av reaktionen jag fick så tror jag att jag nöjer mig med att säga att det blir kött, rostade rotsaker och chevrekräm...

//Sara

På shoppingtur i garderoben

Har som tur är lite svårt att skiljas från mina kläder, vilket gör att det ligger en hel del kläder i garderoben som jag av olika anledningar inte använt på ett tag.
Det är lite spännande att gräva lite längst in, längst ner efter de skrynkligaste plaggen som det var jäääääättelänge sedan man använde, prova dem och upptäcka att de faktiskt passar :-D
Så till morgondagens after work blir det nog en nygammal favorit, min älskade väst som går att knäppa igen ;-)

//Sara

Är DU nöjd?

I dagens materiella samhälle är det en konstant jakt på nånting. Den perfekta kroppen, det perfekta hemmet, det perfekta jobbet, det perfekta förhållandet. Man ska vara en perfekt, mamma, arbetskamrat och älskarinna/livspartner.
Alla dessa krav leder till att det går en hel väldig massa människor omkring och är missnöjda. För vem orkar visa upp den perfekta fasaden jämt och ständigt?

När jag röjde undan efter barnen ikväll så slog det mig. Just nu är jag NÖJD, just nu känner jag inte att jag saknar nånting. Jag har inte den perfekta kroppen, men jag har tagit mig en bit mot den kroppen jag vill ha. Jag har inte det perfekta hemmet men jag har tak över huvudet och trivs inom mitt hems fyra väggar. Vem vet om man har det perfekta jobbet? Just nu trivs jag på mitt jobb, med mina arbetsuppgifter och alla härliga människor jag har omkring mig. O det perfekta förhållandet? Ja vem säger hur det ska vara, det finns lika många olika förhållanden som det finns snöflingor, inget är det andra likt. Men i detta nu är jag just NÖJD.

Tror man ibland måste nöja sig med att vara nöjd. Därmed inte sagt att man ska just nöja sig med mindre än vad man faktiskt vill ha, vad man är värd. Men man kanske nån gång måste inse sina o omvärldens begränsningar.

//Sara

Ps, ska tillägga att det är mina tankar kring min bild av perfekt och vad jag är nöjd med jag beskriver, jag lägger inga som helst värderingar i hur andra väljer att leva sina liv. Tycker o tänker om saker o ting gör jag allt som oftast, det vet ni som känner mig. Men om det inte påverkar mig o mitt liv så försöker jag inte lägga nån energi på hur andra lever.


Tungt, tungt, tungt...

...var det att gå till jobbet i dag. Och inte pga de orsaker som ni kanske tror. Nä den här gången var det den härliga, förhatliga snön som ställde till det för mig.
När jag promenerar vill jag traska på i rask takt med stadigt och säkert underlag under fötterna, inte slira omkring i 1 dm halvblöt snömodd! När ska de ploga trottoarerna undrar jag?? När det kommer mycket snö är de raska som sjutton, men när det töar? Not so much va?

O medans jag är nere i neggoträsket så ska jag säga en sak till...jag avskyr när folk inte tittar mig i ögonen när jag pratar med dem!!!! (Med undantag för mina kära kollegor i min 4a, för vi kan jobba och prata samtidigt ;-) Men det finns inget värre än att prata med nån eller bli tilltalad utan att personen i fråga inte ser på en!!! Jag undrar alltid vad de tänker, för jag tror inte att det är på mig o det jag säger....

Men en ovanligt lång och ospännande tråk-tisdag fick iaf ett trevligt slut. Tonfisksallad med mannen och nygammal lampa i köket. Tänk vad man kan hitta när man rensar på vinden, en sista kvarleva från mannens bachelor-pad ;-)



//Sara

Ssssss..

Hittade den här på min systers blogg. Hihi, tyckte den var lite kul och, precis som hon säger, inte så himla lätt:

saker på S
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1).

1. Vad heter du: Sara
2. Ett ord på fyra bokstäver: Snut
3. Flicknamn: Smilla
4. Pojknamn: Sixten
5. Yrke: Sjuksköterska
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Sarong
8. Mat: Soppa
9. Sak i badrummet: Smink
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Sovmorgon
12. Något man skriker: Satan
13: Film: Sex And The City
14: Något man dricker: Saft
15. Band: Snow Patrol
16. Djur: Skunk
17. Gatunamn: Stenbrovägen (of course ;-)
18. Bil: Saab
19. Sång: Sexy Back - Justin Timberlake, party party!!

Måste nog i ärlighetens namn säga att S var lättare än K, Karin :-)

//Sara

Russian Roulette....

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go



And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test

So just pull the trigger



Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost



And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test

So just pull the trigger



As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life



And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test

So just pull the trigger




Because I'm worth it!

Dag 14 och jag har nu gått av den rena kuren. Hade lovat mig en första belöning efter 5 kg, men eftersom de första 4 gick så snabbt och "enkelt" så sköt jag fram det till jag hade klarat av den rena kuren. I morse klev jag upp på vågen igen, 6,1 kg lättare än dag 1!! :-)

Ner på stan, in på mysig butik och inhandla hett efterlängtat armband från Edblad. Har även lagt undan ett par matchande örhängen.



//Sara


Dag 13

När man, jag, går upp i vikt så lägger jag på mig på magen, ryggen, knäna, häcken, hakan o sist tuttarna. När jag sen ska gå ner igen så brukar vikten försvinna uppifrån o ner, vilket innebär att den förhatliga magen alltid är kvar till sist :-(

Men ingen regel utan undantag. Den här gången verkar det försvinna på tråkställena mage, rygg o häck först medan tuttarna fortfarande e kvar :-) Känns väl helt ok va! Idag tog jag på mig det första av tre par jeans som jag ska komma i under min resa neråt på viktskalan. Det sitter som en smäck och gjorde fredagen ännu lite ljusare. Just nu känns det som om jag kan klara vad som helst, ska försöka komma ihåg den här känslan när det kommer motigare tider.

Jag har kommit till steg 2 nu. Jag har överlevt nästan två veckor på flytande kost och ska börja tillsätta fast föda. Ikväll ska jag tillsammans med familjen och en god vän med barn festa loss på räkor. Eller ja, räkor till de vuxna och MacDonalds till barnen. Till det njuter jag ett glas bubbelvatten med underbar boquet ;-)

Trevlig helg till er allihop!

//Sara

Varning för barn



Underbar klassiker som låg under granen i julas, nu på dvd. Lika kul nu som för 30 år sedan :-D

//Sara

Dag 10

En mindre bra dag idag. Less på allt vad soppor o shaker heter, vill äta mat! Spydde lite galla till min kollega som oxå kör samma diet, fick lite pepp och genast kändes det bättre. Tack Cessi :-)
För det är verkligen mat jag längtar efter, det bjöds marsipantårta på mötet idag men den passerade utan problem. Värre var det när jag kom hem och det doftade nystekta pannbiffar i hela huset. Tänkte i ett svagt ögonblick att jag skulle ju kunna börja äta proteiner idag istället för på fredag, jag menar det gör ju inget egentligen. Men nä, jag har bestämt mig, ingen fast föda passerar mina läppar innan fredagkväll!!! Undrar var den viljestyrkan kommer ifrån.....
Har iaf lagt in en andra beställning nu så nu har jag så jag klarar mig i några veckor till. Satsade på säkra kort denna gång, goodbye kyckling o grönsaker, hello kakao o mintchoklad :-D

Onsdag i morgon, tre dagar till sen dags för min första belöning *jäj*

//Sara

Ps, var väl inte helt ärlig, längtar efter ostbågar oxå med men det suget kommer aldrig släppa!

Bläää

Tungan känns som om jag doppat den i sand o låtit det torka in riktigt ordentligt.

//Sara

Söndagsfika

Lämnade hemmets fyra väggar och rensandet av vinden (snart tomt) för att ta en promenad och en fika med Lotta. Vi gick till stans mysigaste café där de tar hutlösa 23 kronor för en kopp te!! Jag menar, för 25 spänn får man ett helt hekto te i deras butik. Ok, köper det här med närproducerade, ekologiska varor men nån måtta får det väl vara.
Iaf, kom ifrån ämnet lite. Det blev bara en kopp te, men huva vad mycket smaskigt de hade på sina hyllor idag. Så att jag kom därifrån med karaktären i behåll var ren och skär viljestyrka...

   

Kakmonstret signing out, ska laga middag åt familjen :-)

//Sara

Andra veckan

Börjar idag.
Ställde mig på vågen igår kväll för att se om veckans slit gjort någon skillnad. Jodå, -4 kg!!
Nu blir det flytande fram till fredagkväll då jag ska festa loss på 100 gram protein.
Inser att jag har en lång väg kvar och det kommer inte att vara en dans på rosor, men jag ska verkligen göra mitt bästa för att klara det.

//Sara

SUCK!!! :-(

...

Hmm?

Ligger i soffan med lilleman o kollar på Let´s Dance.
Fredag = fredagsmys o barnen har fått dillchips. Jag är ingen fan av dillchips, jag e en ostbågsmänniska, men kommer ändå på mig själv o ligga o suktande lukta på lillemans fingrar!! :-S Ja, ja, så länge jag inte börjar slicka på dem så får det väl va ok *s*

Festar vidare på mitt mineralvatten, söndagmorgon kliver jag upp på vågen o ser om veckan slit varit värt det.

//Sara

Dag 6

Börjar verkligen sakna sensationen att tugga....snart halvvägs sen får jag iaf tugga ett mål om dagen. Hm undrar vad jag ska börja med ;-)

//Sara

"Sjuk"

Jag har väldigt kinkiga stämband. Vid minsta tecken på förkylning så bestämmer de sig för att strejka, men det händer även om jag är fullt frisk.
Har gått på en utredning och det är inget fel på dem, det är fin-fina stämband som kommer räcka livet ut. Fast de sa också att eftersom jag haft flertalet halsflussar (heter det så i plural?) så är mina mandlar konstant infekterade och när jag blir förkyld så ramlar det baciller från dem ner på stämbanden.
Så det är därför jag idag, under protest, sitter hemma i soffan. Jag är lite ynka, pytte förkyld o så vips är rösten så gott som borta. Å eftersom det är min röst som är mitt främsta arbetsredskap så är det bara att gilla läget :-(
Läkaren sa att om jag fick halsfluss igen så skulle de plocka bort mandlarna, funderar nästan på att åka hem till min kompis o hångla upp hennes dotter som har det för att smittas *ha ha*. Det ska tydligen göra skitont att ta bort dem men då är de iaf borta en gång för alla.

Jaha, så här sitter jag o har fått en hel dag för mig själv. Eftersom jag ska vara knäpptyst så har barnen fått gå till fritids. Jag har flera kära vänner som är lediga o som jag gärna skulle leka med idag men det innebär ju inte tyst samvaro så det går ju bort det med. Skulle ju kunna passa på att städa bort julen...eller ta en promenad...kanske tom ta mig ner på stan o kolla på rean...Fast känner jag mig själv rätt, o jag känner mig rätt bra vid det här laget, så kommer jag sitta hemma i soffan framför datorn eller tv:n. Njut av en extra dags ledighet kanske ni tänker, nä jag kan inte det o det beror inte på att jag får en karensdag utan på att jag känner mig fruktansvärt onyttig. Jag är ju inte sjuk i min mening :´-(

Ja, ja, får väl se det som en prövningens dag. Om det är nån dag som min diet kommer bli put to the test är det idag. Håll tummarna för mig...

//Sara

Vi har isrosor på insidan av fönstret



Otroligt vackert o väldigt fascinerande :-)
Men oxå ett tecken på att huset läcker som ett såll. Skulle va väldigt spännande att filma huset med värmekamera...

Dag 4 börjar lida mot sitt slut. Det går bättre o bättre även om det är lättare på jobbet än hemma. Mat är ju så socialt sammankopplat o även om jag inte är nåt jättefan av makaroner o falukorv så slår det kokt vatten o pulver med artificiell grönsakssmak :-)

//Sara

Dag 3

Dagen har gått över förväntan, verkar som om kroppen börjar vänja sig. Vanilj till frukost, kakao till lunch och kyckling till middag. Däremellan är det bara att peta i sig vattenglas efter vattenglas när det kurrar i magen. Vilket det faktiskt inte heller gjort så mycket idag.
Fast det var liiiiiiite jobbigt när chefens chef dukade upp värsta fika-buffén på eftermiddagen med bl a min favvotårta, gräddtårta med pärongrädde och chokladöverdragen marsipan :-O Men jag stod pall, luktade lite en kompis bit och gick sen o tog ett glas mineralvatten :-D

Det har bara gått tre dagar så jag ska inte ropa hej än på länge, prövningen kommer när jag ska börja äta vanlig mat igen o ni som känner mig vet att min karaktär är typ SKITDÅLIG *s*. Men det känns faktiskt som om det kommer gå vägen den här gången. Jag är verkligen inte sugen på nåt och fantiserar inte om maten jag ska äta sen. Istället ser jag till att belöna mig med ett varmt bad, en stund i soffan med en bok eller högläsning ur Narnia-böckerna med killarna. Sen har jag ju mitt nya fina vardagsrum, vilken härlig känsla det är att sitta i ett rum o bara va o känna att f-n vad bra det blev. Man har ju en vision när man börjar över hur det ska bli när det blir klart o när det sedan överträffar förväntningarna...wow!
Dock blev det inget piff från varken Mio eller EM idag, får ta en tur till det stora möbelvaruhuset där kungen körde av bilen istället.

Vet ni förresten skillnaden mellan "sugen" och "hungrig"?
Om man känner att man vill ha nåt speciellt (i mitt fall oftast ostbågar) så är man sugen, o det suget dämpas oftast av ett glas vatten. Har dessutom upptäckt att om man får kurr snart efter man har ätit så har man oftast druckit för lite. Återigen - universalmedlet H2O :-)

4 timmars övertid idag, ledig i morgon. Signing out!!

//Sara


Dag 2

Jag e hungrig. Jag fryser. Jag springer på toa stup i kvarten. Om jag inte visste bättre så skulle man nästan tro att jag e med barn *s*
Men så e de inte lyckligtvis. Det är bara dag 2 på mitt nya liv allt är precis som det ska tydligen. Fasar lite för Dag 3 för den ska visst vara värst innan det vänder. Fast jag tänker konstigt nog inte på mat hela tiden o det är ju en trevlig överraskning, o aldrig trodde jag att jag skulle uppskatta och njuta av ett glas, naturell Ramlösa. Men de små, små bubblorna mättar på ett underbart sätt. Nu låter det som om jag går omkring med skrikande mage dagarna i ända men så e faktiskt inte fallet. Fråga mig om några dar så får vi se vad jag säger ;-)

Ikväll sitter jag i soffan o skriver. I soffan i mitt "nya" vardagsrum. Mitt nya, vita, fina, ommöblerade vardagsrum. En promenad till Mio på lunchen i morgon o kolla efter nya kuddar till soffan nu när jag inte behöver vänta på att micron strålat maten varm. Shake it, shake it så e de klart, skål!



//Sara

Dag 1

Idag inleddes mitt resa mot ett hälsosammare liv. Jag har gett mig den på att jag inte ska gömma mig i vassen i sommar. För att få en första skjuts på vägen så har jag idag börjat med Cambridge. I två veckor ska jag nu endast dricka dessa soppor för att rensa kroppen på slaggprodukter och som bonus minska midjan på centimetrar.
Eftersom jag var på fest igår så hade jag min tvivel på hur det skulle gå o köra igång idag och funderade på att skjuta på det en dag men mådde oförskämt bra i morse så det var bara ta tjuren vid hornen. So far so good, o det lär komma regelbundna rapporter på mina (förhoppade) framsteg :-)

Eftersom jag då inte får stoppa i mig någon fast föda eller tugga på ett tag så kan jag säga att jag njöt extra mycket av mina pommes med kebabsås i natt när jag gick hem. Så mycket att jag inte kände hur varma de var o idag lider jag lite av skinnflådd gom *s*

//Sara

Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

Jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somande den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
Och om någon som vill ge dig varme när allting känns kallt,
och nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
Och där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

Så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Väckelsemöte??

Lät det förra inlägget som ett väckelsemöte? Kändes nästan som det...men va f-n, ska det göras så ska det göras ordentligt. Gör sällan något halvdant. :-)

Ska tillägga att jag ska ha KUL 2010 oxå, minst lika kul som jag haft 2009 :-D



//Sara

Me, myself and I

Börjar med att citera Sanna "Nu är det lördag och jag vill att den här julen ska vara över. Vill städa undan granen, plocka ner pyntet och låta livet bli annat än en enda lång långhelg."

Det är jättemysigt att i ljusstakens sken klä granen grann o fin i barnens senaste julpyssel. Men redan på juldagen tycker jag den ser trist o tråkig ut i solskenet som skiner in genom vintersmutsiga fönster. I år gjorde vi därför lite annorlunda, delvis pga att vi skulle måla om i vardagsrummet efter jul. Vi klädde granen redan på Luciadagen och fick därför förväntansfullt njuta av den i två veckor innan den med buller o bång åkte ut på Annandagen :-)
Nu har vi även passerat det nya året och vardagen är nära. Adventsstjärnorna får dock hänga kvar i några dagar till.
Men visst är det konstigt, hur mycket jag än ser fram emot ledighet och helgmys så tycker jag alltid att det är väldigt skönt när vardagen är tillbaka. Jag är som barnen, en rutinmänniska. Jag vill ha koll på vad som händer och sker o vad som förväntas av mig.

Det här året ska jag försöka leva som jag lär, jag ska bara göra saker som jag vill och som gagnar mig och mina kära. Jag ska ta tillfället i akt att utvecklas vidare på jobbet, våga tro att jag är så bra som jag faktiskt är.
Jag ska försöka lägga energin där den behövs, inte irritera mig på småsaker som inte spelar någon roll och som faktiskt suger mer energi från mig än det ger mig.

//Sara

RSS 2.0