Hur många par svarta stövlar "måste" man ha?

Svar:

Minst 3 :-)

-Ett par med klack
-Ett par som är sköna att gå i (eller ja det är väl ganska viktigt överhuvudtaget, men ett par typ foträta ;-)
-Ett par som man utan problem kan stoppa ner jeansen i

Vad säger ni?

//Sara

Dille på lampor

Jag är 30 +, men jag skriver fortfarande önskelista varje år. Min mamma säger att om det inte kommer nån önskelista så blir det inga julklappar. O jag älskar julklappar! Jag älskar alla presenter man får under året. Jag kommer aldrig komma o säga att "i år, då köper vi bara till barnen" Jag e oxå ett barn, mina föräldrar finns ju fortfarande (i livet alltså ;-), jag kommer alltid vara deras barn.

I år domineras önskelistan av lampor.

Jag vill ha den här till vardagsrummet:



Den här till hallen:

...o den här till köket:



Den till vardagsrummet är dock lite för dyr för min plånbok, men som mannen ofta säger "en sån där kan jag göra sjäv" o det kan väl inte va så svårt....har jag klätt om en fåtölj så kan jag väl göra en tyllkjolslampa *haha*

Om man som jag är lampfetischist så kan jag tipsa om den här sidan....me want SNOFLAKE och BLIZZ....finns under taklampor....

//Sara

Rapport från verkligheten

Insåg att det var bra länge sen nu som jag skrev nåt. Det har varit full snurr på sistone och kommer vara så resten av veckan med men nu fick jag äntligen en stund över.
Sen sist så har jag hunnit med att:

- Vara i Västerås och firat 9-årig bröllopsdag med shopping, mysig middag o natt på hotell med mannen
- Klä om en fåtölj, eller ja nästan klar i alla fall
- Rensa vindstrappen, helt sjukt vad grejer det kan få plats i en garderob på typ 1 kvm
- Organisera om i källaren, frågan är bara om jag organiserat så bra att jag inte hittar nu...
- Tagit två härliga långpromenader, den ena för att hämta bilen efter en middag med vin och den andra med  leverans av fikabröd för att vi fick använda oss av "vip-taxi" istället för "taxi, var god dröj" ;-) hem från middag med vin
- Varit med storebror som tagit svinissprutan
- Övertalat lilleman att ta svinissprutan, krävdes både Pokemon-kort o glass
- Tagit svinissprutan själv
- Hållit i en presentation på jobbet med syftet att entusiasmera och peppa "massorna" *nervöst*

Resten av veckan ska jag:

- Dricka årets första glögg ihop med några härliga tjejer, ska bli jättemysigt med lite kvalitativt tjejsnack
- Baka lussekatter
- Storstäda, kan ju inte ta fram adventsstjärnor med dammtaxar under soffan och ludd på hyllorna :-O
- Åka till Ljungsbro o fira lilla guddottern som fyller ett år nästa vecka (gud va fort tiden går)

Utöver det så chefar jag hela denna vecka, vilket innebär heltidsarbete och det är jag ju inte riktigt van vid. Men det kommer kännas bra i lönekuvertet strax före jul ;-)

Men nu, nu ska jag nog bara ligga här och andas in, andas ut, andas in, andas ut, andas in.......zzzzzzzzzzz......

//Sara

PS, nu kom jag på varför inlägget har dröjt, jag hade ju tänkt lägga med en bild från vår bröllopsdag. Men ni vet på den tiden fanns inte digitalkameran så jag måste komma ihåg att ta med en bild o scanna på jobbet. Bildbevis kommer :-)






Drömtydning please!

Jag har blivit 5-barnsmamma i natt. En liten bebbe var helt plötsligt tre, två flickor och en pojke. Å både mannen o jag var helcoola, några mer eller mindre spelar väl ingen roll liksom.... PANIK!! Vad beror detta på?? Allt snack om syskon, alla magar på jobbet eller vad?

Idag e jag iaf hemma och vårdar min egen lille bebbe. Trots att lilleman fyller 6 om en månad så kommer han alltid var min bebbe. O nu har han fått feber, hoppas det inte blir något långvarigt för man får inte ta svinissprutan om man har feber...

//Sara


Dramaaaaaten

Har tillbringat två dagar i skolbänken där jag fått lära mig ALLT om LAS, MBL o AML. Mycket lärorikt och användbart och även om jag mestadels sitter på jobbet så är jag inte van vid att sitta still o lyssna o två dagar.
Dessutom bröt jag av det genom att igår kväll gå på Dramaten och, just det, sitta ner o kolla på Killing-gängets Drömmen om Herrön.

 

Vet inte riktigt vad jag ska säga om föreställningen...men man måste nästan får titeln konstnärligt geni bara för att komma på en sån här grej som inte verkar ha nån logik eller röd tråd. Bra var det iaf, rekommenderar er att se den, även om det är en fördel att ha lite kolla på gänget och de olika karaktärerna, att Robban är den som alltid måste skämta, Johan Rheborg är den djupa och att Schyffert är den som gjort en del utanför gruppen vilket
inte alltid uppskattas av de andra.
Hm, kanske ska bli teaterkritiker *s*

//Sara

Nu e de slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyyyys!

 

Hämtmat, vin/läsk o Idol...en del är mer avslappande än andra :-)

//Sara

Nummer 3?

Satt o kollade på Simpsons med barnen ikväll. Snabbköpsindiern Apu fick åttlingar vilket fick lilleman att spekulera hur jag skulle se ut med 8 bebisar i magen. Killarna, o framförallt lilleman, vill ha ett småsyskon, de tycker inte att det räcker med att leka med Thea då o då. Är det inte typiskt!? nu när jag äntligen kommit fram till att jag inte vill ha fler barn! Mannen har vetat det länge men jag har velat fram och tillbaka bra länge.
Egentligen så är det väl mest en sorg över att aldrig få känna ett litet liv i magen. Den där första tiden när man lär känna en helt ny liten individ. Jag har t o m kommit över längtan efter en liten tjej, att få en som e som jag. Det vore så häfttigt att ha en liten när man har två stora som kan "hjälpa till". Storebror var ju bara 2 när lilleman kom, o inte så stor som man gärna ville få honom till.

Men sen är det ju den andra sidan, vaknätter, blöjor, mata, vakta, vagga och vyssja. Det är jag nog inte beredd att göra en gång till. Nä får nog till o hålla tillgodo med Thea och den lille/lilla som kommer om 5 mån :-)

//Sara

Hemma i soffan

Har varit hos min syster i helgen. Mysig middag och skitsnack med några kusiner och ingifta. Det trista med att försöka få till träffar under influensatider är att det ofta blir man(kvinno?)fall, men en liten naggande god skara högg in på smarrig buffé på Lilla Essingen.

En tur på ett knökfullt Ikea blev det på vägen hem, köpte bland annat en ny adventsljusstake till hallen. Lurade med mig syster hem och överraskade pappa som kom på fars dags middag. Kan tipsa om Milkos extra fina creme fraiche med smak av senap, schalottenlök och vitt vin. Bred över lax och gratinera i ugn. Servera med pressad potatis och sockerärtor. Mmmmmmmm


Ibland önskar jag att jag hade ett minnessåll. Jag har en förmåga att fundera och överanalysera saker folk säger och gör. Det blir liksom kaos i huvudet och jag kan inte stänga av. Ibland skulle jag bara vilja tömma huvudet på alla tankar och funderingar, sluta lägga energi på saker som bara suger och som jag inte på nåt sätt kan påverka....jag är bara så trött på att hela tiden undra om det är jag som engagerar mig för mycket i saker o ting eller om det är omgivningen som ja jag vet inte, kaos som sagt. Jobbigt e de iaf.
 


//Sara

Dags för botox?

Alltså vid 36 år så får man leva med att kråksparkarna runt ögonen börjar komma, jag kan (nog) tom leva med de två "bekymmersrynkorna" som jag har mellan ögonbrynen. Men i morse var det inte kul, hade precis lagt på ansiktet och upptäckte då tre längsgående veck som marscherar tvärs över min panna!!! ÅNGEST! Men jag har alltid haft "talande ögonbryn" så det är väl nåt jag får leva med antar jag... :-(

Annars har det väl varit en vanlig måndag. Lite låg på jobbet, ni vet en sån där dag som inte är dålig, men inte heller helt bra....fast jag kom på på fikat varför jag kände mig lite deppig. Jag läste ju ut min bok igår! Det infinner sig alltid en tomhetskänsla varje gång jag avslutar en bra bok. Nu har jag läst ut Harry Potter och Dödsrelikerna. Kan ju tyckas lite larvig att deppa över en barnbok, men nu har jag under 1,5 års tid läst alla 7 böckerna. Jag har slängts mellan skratt och gråt, glädje och rädsla, fått följa med Harry när han växer upp. Och nu är det slut, nu vet jag hur det slutar, det finns ingen mer bok....som sagt kanske kan tyckas lite larvigt men jag rekommenderar alla att läsa böckerna. Vi läser dem för storebror, började när han var 6,5 o det var ganska lagom. Tyvärr kommer vi nog inte läsa dem för lilleman för det är ju inga böcker man läser på en vecka.

Hem från jobbet, springa igenom ICA, hämta barnen, laga delikat middag bestående av falukorv o pasta, film med killarna, lägga killarna, landa i soffan för att flippa mellan Sveriges fullaste hem och nya dokusåpan om Ullared. Jag säger bara en sak...underbart, morgondagens snackis i fikahörnan *s*

Pussar till mannen borta i India-land, vi hörs i morgon.

//Sara

Lovade ju bildbevis..

Ganska nöjd med resultatet om jag får säga det själv, var ju inte så svårt :-)

 

Fick besök av två små trick or treaters oxå :-)

//Sara

RSS 2.0