MÄTT!!!

Påskhelgen brukar innebära flertalet middagar med släkt och vänner, men vart annat år så sammanfaller högtiden med mannens födelsedag, o då är det fullbokat hela helgen.

Fredag: Överraskningsfest, som inte blev så mycket överraskning, med kompisarna. Paprika och mozzarellafylld fläskfilé med potatisgratäng och kladdkaka special. Mycket gott vin och musik och i säng kl 2....

Lördag: Återhämtningsdag ute på landet hos mamma och pappa. Skönt att sitta med ryggen mot husväggen i solen. Ugnsstekt fläskstek och ugnsrostade grönsaker. Filmkväll hemma i soffan när kidsen somnat.

Söndag: Svärfar och bonussvärmor på middag. Jättetrevligt men det är som om det sprids barnspeed i luften när de kommer in genom dörren för barnen är mellan väggar och tak. Beror nog på att de är vana att få 200% uppmärksamhet när de är hos farfar...Kvällens meny: Sillmacka på pumpernickel, chevrefylld lax med pressad potatis och passionsparfait på toppen ;-)

Måndag: Det är skönt med långhelg, men vid det här laget brukar jag börja längta tillbaka till vardagen. I morgon fyller mannen år, mer om det kommer säkert i morgon. Pappa, mamma, syster, bror, mormor och svärmor kommer och kalasar på Toscansk lammstek och chokladmousse-tårta.

Det är tur att jag styr kosan mot Sälen för jobb och lite skidåkning nästa helg.....måste hinna med ett träningspass eller två innan det för nu är det bara 10 veckor kvar till semestern och playan i Italien :-)

//Sara


Kommentarer
Postat av: Lahn

Snart som sagt bär det iväg till fjällen.. Vi får hoppas på lite snö och mycket vin...Kul kommer vi att få..

2009-04-13 @ 00:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0