Ändrade planer

Idag skulle jag, Thess och alla barnen åka till Stockholm och hälsa på Kikki, Milton och lilla nytillskottet Oliver. Såg fram emot en mysig lunchträff i deras nya hus i Bromma, följt av lite shopping på Ikea. Måste fylla på värmeljusförrådet!
Men tji fick vi! Det är som vanligt när hösten och alla dagisbaccillerna kryper fram. Kikki drabbades av värsta förkylningen och tappade rösten. Så då var det ju inte stor idé för oss att åka upp, för det var ju liksom det som var tanken, att vi skulle prata, prata, prata.

Fast vi har haft en mysig dag iaf. Thess och Thea kom upp vid 9, vi lekte tillsammans för att sedan gå ner på stan och äta lunch. Killarna fick bestämma, det blev MacDonalds....
Tog vägen via biblioteket hem för att låna lite böcker till den bokslukande storebror, där fanns det tipspromenad och annat pyssel :-)
I eftermiddag har vi spelat dator, kollat på tv, slumrat i soffan...gissa vem som gjort vad ;-) Nu är de uppe på sina rum och leker, de är inne i nåt stim nu när det funkar jättebra och även om de blir arga och frustrerade på varandra så är det inte lika ofta som det slutar i handgemäng (peppar, peppar...)

Ikväll ska mannen och några kompisar planera menyn till höstens frufest, så det blir soffan för mig (för ovanlighetens skull *s*)

//Sara

Kommentarer
Postat av: Evelina

Låter som en mysig dag! :-)

2009-10-28 @ 07:56:41
URL: http://dreameve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0