velar hit och velar dit...

Har tidigare berättat att jag beställt tid för den slutgiltiga belöningen för vinterns slit. Eftersom jag ville vara brunbränd och fräsch på bilderna så valde jag att avvakta till sommaren och på måndag var det tänkt att jag skulle posera i lampornas sken.
Har dock varit lite tveksamt inställd till hela grejen sedan jag innan midsommar var tvungen att kapa av håret pga kraftigt håravfall. Ytligt och fåfängt? Javisst! Men ska man lägga några tusen för några foton på en skiva så ska man välan va nöjd oxå? Men å andra sidan så vill jag så gärna göra det här. Har kompisar som varit iväg och berättat hur kul den varit.
Denna triviala kamp har då pågått inom mig ett tag och igår kände jag bara att NÄÄ jag bokar av, känner mig inte i form och behöver pengarna till annat just nu...Jag ska fortfarande genomföra min egodag, men först ska håret få växa till sig, plånboken likaså och solbrännan, den går ju att fixa till på artificiell väg ;-)

//Sara

Kommentarer
Postat av: Evelina

Om det inte kändes 100 så tycker jag det var ett bra beslut. Jag ska oxå göra en egodag med fotografering men jag vet inte när. Känner mig inte helt i form just nu så det får nog vänta ett par månader. Men sen så. =)

Saknar dig! KRAM

2010-08-02 @ 15:16:15
URL: http://dreameve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0